Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μπαλτάδες και Μπαλτάκοι και αλλοι βρυκολάκοι !

Έγραφα προ ημερών για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και πρέπει να προσθέσω κάτι. Λίγο ακόμα να παραμείνετε κε καθηγητά στο κουτούκι του Μπαλτάκου και το Πασοκ απο κόμμα θα μείνει μόνο μια θλιβερή ανάμνηση! Τώρα αν τίθεται θέμα συγκυβέρνησης του Πασοκ με τη ΝΔ, μια ΝΔ που έχει αμολήσει τους ακροδεξιούς τσοπάνους να μαζέψουν τα χαμένα ναζιστικά πρόβατα, αυτό είναι μια ερώτηση άνευ σημασίας!


Γιατί απλά το Πασοκ, παρά τα όσα λέγονται, απλά δεν υπάρχει …. Πιο εύκολα βρίσκεις πεντακοσαρικο στο δρόμο παρά ψηφοφόρο Πασοκο και μάλιστα οπαδό του Ευαγγέλου Βενιζέλου! Το Πασοκ είναι το τελευταίο βοήθημα της ΝΔ να παραμείνει στην κυβέρνηση, με ανταλλάγματα υπουργεία και άλλους διορισμούς, μέχρι να έρθουν οι εκλογές και να επιβεβαιωθεί ότι και στο ξίδι να το βάλουν αυτό το κόμμα όπως την Ελιά, δεν διατηρείται ζωντανό με τίποτε πλέον! 

 Όσον αφορά τη ΝΔ πρέπει να καταλάβουν όλοι εκεί μέσα και ο πρωθυπουργός, ότι όσοι πήγαν στη Χρυσή αυγή πήγαν χωρίς καμιά ιδεολογία, (που να βρεθεί;) αλλά μόνο για λογούς πρακτικούς! Οι μπράβοι καθαρίζουν και πλατείες και μετανάστες και αυτό είναι αρεστό από ότι φαίνεται σε πολύ κόσμο! 

 Για τους οπαδούς της Χρυσής αυγής είστε πολύ δημοκρατικοί! Έχετε κόσμο να βαράει; να δολοφονεί αν χρειαστεί; Άρα δεν αξίζετε την ψήφο της ακρας δεξιάς. Όσες γέφυρες Μπαλτάκου με τα χαμένα αγόρια σας να ρίξετε, δεν τους μαζεύετε πίσω! Και κάτι άλλο, τα μεγάλα ποσοστά των παλιών εποχών πάνε πλέον! 

Δεν γυρίζουν πίσω! Τότε που χάριν της εξουσίας ψηφίζανε όλοι μονοκούκι Πασοκ ή ΝΔ, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί και αναρχικοί, βασιλικοί και ναζί, όλοι μαζί! Περάσανε ανεπιστρεπτί! Και κάτι ακόμα που πρέπει νομίζω να ειπωθεί! 

 Εκείνο που είναι χαμένο στη χώρα μας εδώ και καιρό είναι το λεγόμενο πολιτικό κέντρο, δεν έχει κανέναν που να το εκπροσωπεί! Για χρόνια το έκανε το Πασοκ, αλλά τώρα σίγουρα δεν μπορεί να πάρει κανένας στα σοβαρά Ελιές θρούμπες και Ποτάμια σαν κεντρώες δυνάμεις! Από τη μια υπάρχει η ΝΔ σαν καθαρή δεξιά υποβασταζόμενη από τα υπολείμματα του πασοκ και από την άλλη ένας Συριζα, που δεν έχει καταφέρει να σταματήσει την πυξίδα του να γυρίζει! Πότε δείχνει άκρα αριστερά, πότε Πασοκ και πότε κομουνιστικό κόμμα! 

Βέβαια όλα αυτα λίγο ενδιαφέρουν έναν κόσμο που βλέπει να μεγαλώνει η ανεργία του παρά τα όσα του λένε, ότι χαμογελά η Μερκελ και ο Σοιμπλε για το προτεκτοράτο που έφτιαξαν … Αφήστε τους μπαλτάδες και τους Μπαλτάκους και κοιτάξτε να κάνετε κάτι για το λαό, γιατί όσο τον αφήνετε την πείνα, η απόγνωση θα τον οδηγεί στα άκρα! Και χρυσαυγιτης θα γίνει, και χούλιγκαν, χασισοκαλλιεργητής, ληστής και αρνητής της δημοκρατίας και του νόμου έτσι που τον καταντήσατε! Ξυπνάτε ρε!

Θόδωρος Γαλανοπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου