Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Πατάτες!!! εδώ οι καλές πατάτες, πάρτε κυρίες και κύριοι καλές πατάτες.
Το Datsun σταμάτησε στην πλατεία του χωριού και ο Πρωθυπουργός διαλαλούσε την πραμάτεια του.
Καλά λιμάνια έχουμε κοψοχρονιά, περάστε κύριοι.
Το Ελληνικό σκοτώνουμε, ευκαιρίαααα.
Τζάμπα εργαζόμενους εξάγουμε. περάστε κόσμε.
Πλεόνασμα μοιράζουμε, τρέξτε να προλάβετε.
Μνημόνια υπογράφουμε, το Σύνταγμα το γράφουμε αλληλούια.

Και όμως ελληνικέ λαέ προσπαθούν να σε πείσουν πως η ευθύνη είναι δική σου. Εσύ τους ψήφισες σου λένε και πρέπει να τους ανεχθείς τέσσερα χρόνια.
Ξεχνάνε να σου πούνε ότι εσύ τους ψήφισες για να τηρήσουν αυτά που υποσχέθηκαν και όχι να τα ξεχάσουν αμέσως μόλις καθίσουν στην γλυκιά καρέκλα της εξουσίας.
Αρνούνται να παραδεχθούν ότι από τα προεκλογικά μπαλκόνια είχαν κηρύξει πόλεμο στα μνημόνια και υπόσχονταν ότι θα αλλάξουν προς το συμφέρον της πατρίδας μας τους επαίσχυντους όρους της δανειακής σύμβασης.
Ποτέ δεν σας ενημέρωσαν ότι θα μας κυβερνούσαν υπαλληλίσκοι της Τρόικας και του ΔΝΤ και ότι οι δικοί μας εκλεγμένοι πολιτικοί, απλώς θα υπηρετούσαν τα συμφέροντα των αφεντικών τους.
Ναι. Ο Ελληνικός λαός σας ψήφισε, αυτός σας έδωσε την εντολή να τον εκπροσωπήσετε και να διαπραγματευτείτε για λογαριασμό του.
Όμως ο Ελληνικός λαός δεν ψήφισε ούτε τους τροϊκανούς ούτε το ΔΝΤ ούτε τους Στουρνάρηδες για να μας κάτσουν στο σβέρκο. Ο Ελληνικός λαός σέβεται την εντολή που σας έδωσε, σε αντίθεση με εσάς που την πετάξατε στο καλάθι των αχρήστων τσαλαπατώντας την, μαζί με την υπόληψη ολόκληρου του Ελληνικού λαού.
Εφόσον λοιπόν εσείς πρώτοι παραβιάσατε την εντολή του, οφείλει να σας ξαποστείλει το συντομότερο δυνατόν αδιαφορώντας για την τετραετία που επικαλείστε.
Μαζέψτε τα λοιπόν και ξεκουμπιστείτε, πριν η ζημιά που καταφέρετε να κάνετε στην Πατρίδα είναι μη αναστρέψιμη.
Και ο λαός ας καταλάβει επιτέλους, ότι δεν πρέπει να είναι οπαδός κανενός κόμματος, την ευθύνη που του αναλογεί για την κατάσταση που οδηγηθήκαμε, ας ψηφίζει πλέον με το μυαλό και όχι με γνώμονα το συμφέρον, που νομίζει πως είναι το δικό του, άλλα στην ουσία είναι αυτών που νομίζουν πως τον κυβερνούν ενώ στην πραγματικότητα τον εκδικούνται για την ψήφο του.

Περάστε κόσμε!!!!
Εδώ οι καλές πατάτες.
Ο Πρωθυπουργός συνέχισε την βόλτα του στα χωριά διαλαλώντας το εμπόρευμα του.
Από όλα έχουμε.
Μυαλό μόνο δεν έχουμε.

Gianapo
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου